Om LHFENCE og hvorfor vi begyndte å produsere ferister

Lars Højgaard, stifter av LHFENCE:

“Etter å ha vokst opp med foreldre som jobbet med å produsere gjerder i Danmark, og med utdanning som maskiningeniør, stiftet jeg i 2010 firmaet LHFENCE, med ambisjonen om å bli den foretrukne leverandøren av gjerdemaskiner.

10 år, og svært mange skisser og oppfinnelser senere – noen gode og noen mindre gode – er jeg stolt av at vi i dag kan kalle oss ledende leverandør av ferister.

Jeg begynte å tegne på feristen i 2011 etter å ha undret meg over at det ikke fantes et smartere produkt på markedet. Den gang så den noe annerledes ut enn den gjør i dag. Jeg har løpende oppdatert feristens design for å sikre et best mulig produkt for kundene våre.

Gjerdemaskinene som det hele startet med, selger vi fremdeles. Dem kan du lese mer om her.

LARS HØJGAARD
Salg og konstruksjon
+45 29452837 & lsh@lhfence.dk