Flyttbar ferist for terrenggående kjøretøyer

Den flyttbare feristen for terrenggående kjøring er et godt valg til prosjekter med et midlertidig behov for en ferist, eller der behovet flytter seg fra sted til sted

Vår flyttbare ferist som alle typer av kjøretøyer kan kjøre over, tar designmessig utgangspunkt i vår standard ferist i stål. Den eneste forskjellen er at feristen ligger oppå jorden og enkelt kan flyttes ved behov.

Feristens høyde er på det høyeste 24 cm og pga. høyden egner feristen seg bare til terrenggående kjøretøyer, slik som traktorer, 4-hjulsdrevne biler, ATV og lignende. Feristen brukes også på en del terrengsykkelstier. Enten som hinder, eller som «lokk» der sykkelstien krysser en innhegning.

Systemet er litt billigere enn den flyttbare løsningen som er for alle typer av kjøretøyer.

Vi bruker det samme designprinsippet som på våre andre stålferister – oppbøyde, sterke stålplater som sammenboltet tåler den belastningen som kreves.
Vår flyttbare ferist er ikke beregnet for kontinuerlig sikkerhet. Hvis du trenger kontinuerlig sikkerhet, må du bruke en av våre standard feriste. Du kan se en oversikt over alle våre feristtyper ved å klikke her.

Galvaniseringskvaliteten og styrken på feristene følger de andre systemene våre. Du kan lese mer om galvaniseringen her, og her kan du lese mer om styrken på feristen.

Alle komponenter i feristen er produsert i Danmark

Utvalgte eksempler på bruk

Flyttbar ferist

Privat kunde i Midtjylland

Flyttbar ferist i terrengsykkelløype

Landbruk i Vestjylland, Danmark

Flyttbar ferist for terrenggående kjøretøy

Vi søker en ambisiøs forhandler for våre ferister i Norge.

Kontakt oss hvis du er interessert, på +45 2945 2837 eller på lsh@lhfence.dk