Ferist med heavy-duty betongfundament

Vårt kraftigste feristsystem av høy kvalitet er utviklet på bakgrunn av ønsker fra kunder. Feristen er godkjent for bruk på offentlig vei i hele Nord-Europa, og oppfyller styrke- og dimensjonskravene fra bl.a. Trafikverket i Sverige og det danske og tyske veivesenet.

Designet bygger på prefabrikkerte betongelementer fremstilt av høystyrkebetong. Elementene samles på stedet i henhold til feristdimensjonene kunden har behov for. Konseptet er i bunn og grunn det samme som de andre systemene, dvs. samlebåndsproduksjon som gir lave priser.

Systemet er styrkemessig beregnet i henhold til Eurocode, og vi kan tilby dynamiske akseltrykk over 24 t. Dette betyr at vi kan tilby ferister som oppfyller den høyeste bruklassifiseringen fra nordeuropeiske land, herunder både tyske og svenske krav. Hvis du vil lese mer om bæreevnen, kan du klikke her.

Våre ferister er også designet med en svært høy galvaniseringskvalitet. Du kan lese mer om galvaniseringen her.

Montering

Montering av feristen går raskt, og det er mulig å kunne gjenåpne veien allerede samme dag som grunnarbeidet startes. Betongelementene kan leveres med kranbil, slik at alt blir løftet på plass fra lastebilen.

Som standard, leveres sidefundamentet leveres med bolthull for flensmontering av gjerdestolper. Gjerdestolpene til grinden ved siden av risten kan derfor monteres direkte på betongelementene ved behov.

Utgang for smådyr

Det er innebygd et paddesikringssystem i betongelementene, slik at en utgang for alle smådyr er med i designet fra starten av.

I alle betongelementene er det 3 hull per meter som dyrene kan gå gjennom, og på siden av feristen er det støpt en rampe som går opp til 15 cm brede utgangshull.

Hullene i betongelementene er plassert med en høyde slik at blader og jord kan falle ned i feristen opp til 36 cm før hullet blir dekket til. Dette betyr at det vil ta svært lang tid før feristen må vedlikeholdes for blader og lignende.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å høre mer, er du velkommen til å kontakte oss.

Kan du nøye deg med en mindre fairist?
Så klikk her og se en oversikt over alle våre feristtyper.

LARS HØJGAARD
Salg og konstruksjon
+45 29452837 & lsh@lhfence.dk

Udvalgte cases

Ferist med Heavy Duty betongfundament

Trafikverket, Sverige

Heavy duty-ferister til E20 Tollered
Vi søker en ambisiøs forhandler for våre ferister i Norge.

Kontakt oss hvis du er interessert, på +45 2945 2837 eller på lsh@lhfence.dk