Flyttbar ferist for alle kjøretøyer

Den flyttbare feristen er et godt valg til prosjekter med et midlertidig behov for en ferist, eller der behovet flytter seg fra sted til sted

Vår flyttbare ferist som alle typer av kjøretøyer kan kjøre over, tar designmessig utgangspunkt i vår standard ferist i stål. Den eneste forskjellen er at feristen ligger oppå jorden og enkelt kan flyttes ved behov.

Vi har konstruert et fundament som gjør at overkjøringshøyden bare er 8 cm. Vi har tatt hensyn til Veidirektoratets diagrammer over fartshumper og designet en ferist med noenlunde samme geometri. Dermed sikrer vi at alle vanlige kjøretøyer kan kjøre over feristen.

Feristen festes ved hjelp av betongelementer som sørger for at risten holdes på plass langs ujevne veier. De fleste veier er høyere i midten enn på sidene, og med vårt design av feristen og betongelementene, kan den stå stabilt på veien.

Feristen består av de samme kvalitetsplatene som vi bruker til de andre stålferistene, og alle komponenter i feristen er produsert i Danmark. Du kan lese mer om galvaniseringskvaliteten her.

Vår flyttbare ferist er ikke beregnet for kontinuerlig sikkerhet. Hvis du trenger kontinuerlig sikkerhet, må du bruke en av våre standard feriste. Du kan se en oversikt over alle våre feristtyper ved å klikke her.

Se bilder av den flyttbare ferist nedenfor.

Utvalgte eksempler på bruk

Flyttbar ferist

Delstat, Tyskland

Flyttbar ferist til alle kjøretøy

Sächsische Staatsministerium, Tyskland

Flyttbar ferist til alle kjøretøy

Pandemie-Zentrallager Bayern, Tyskland

Flyttbar ferist til alle kjøretøy

Landbruk i Sverige

Flyttbar ferist til alle kjøretøy
Vi søker en ambisiøs forhandler for våre ferister i Norge.

Kontakt oss hvis du er interessert, på +45 2945 2837 eller på lsh@lhfence.dk